Falend technisch beleid bij SC Cambuur.

Blog 05 (Henk Jan Dijks)

© Foto: Henk Jan Dijks

Na het 1-3 verlies op FC Dordrecht is de maat vol. Het falend beleid van de technisch directeur Foeke booy kan echt niet meer door de beugel. Het wordt tijd om op te rotten en plaats te maken voor een ander.

Naast het hardlopen heb ik ook nog andere interesses. Zo zit onder andere het geel en blauw bij mij in het bloed. Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik ook een fanatieke supporter ben van SC Cambuur Leeuwarden. Nu begin ik mij enorm te ergeren aan het amateuristische houding van de selectie van SC Cambuur en hierbij vind ik ook dat dit volledig te verwijten is aan de technisch directeur van SC Cambuur. Naast het bloggen over hardlopen wil ik ook meer schrijven over andere onderwerpen die mij interesseren. 

Sinds het aanstellen van Foeke Booy per 1 januari 2018 als technisch directeur is er geen fatsoenlijke speler meer aangetrokken door de club. Oké op de keeper na is er geen fatsoenlijke aankoop meer gedaan. Hierin zadelde Booy de trainer op met spelers waar je niet zo heel veel mee kan. Spelers met allemaal stuk voor stuk een mentaliteit van lik mijn vestje. Nu heeft Cambuur sinds 2 november 2018 geen wedstrijd meer op eigen veld gewonnen. Keer op keer laten de spelers ons als supporters in de steek. Wij geven 90 minuten alles op de tribune om de ploeg maximaal te ondersteunen en de selectie laat ons keer op keer zitten. Je kan op dit moment spreken van de slechtste selectie van de eeuw. Als speler van Cambuur zou je je moeten doodschamen om ons elke week weer zo een teleurstelling te bezorgen. De inzet is om te huilen waar de spelers van Cambuur in voorgaande seizoenen vochten om elke centimeter op het veld lopen de spelers er nu als slappe lulletjes rond.

Je kan op dit moment spreken van de slechtste selectie van de eeuw.

Onlangs was het ook nog nodig om op trainingskamp te gaan in Spanje. Dit omdat de sponsoren dit zo graag zou willen. De selectie had beter in eigen land kunnen trainen.  Het geld van de sponsoren had de club beter kunnen investeren in kwaliteit op het veld. De selectie had prima in eigen land kunnen trainen. Bij slechte prestaties hoort wat mij betreft niet zo een verzorgt trainingskamp.

Ik hoop dat Foeke de eer aan zichzelf gaat houden en zo snel mogelijk opstapt. Booy is verantwoordelijk voor het keihard falen van het technisch beleid en zou dat ook niks anders dan het veld moeten ruimen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s