The only way is up.

The only way is up.

Na mijn laatste blog in oktober heb ik een tijdje rust genomen. In deze periode ben ik ook van baan gewisseld en ben ik ook weer naar school. Na drie weken rust ben ik gestart op de AVD Cross en hierbij heb ik na 1900 meter een blessure opgelopen. Hierdoor was ik gedwongen om nog eens twee weken extra rust te nemen.

Hierna ben ik begonnen om te trainen onder begeleiding van Ben Vriends uit Eindhoven. Samen met Ben zijn we gestart aan de voorbereiding van een halve marathon in maart. Hierbij wil ik net als vorig jaar weer gaan pieken in dezelfde periode. In het afgelopen jaar heb ik op bijna alle afstanden mijn persoonlijk record verbeterd maar niet de progressie geboekt die ik had gehoopt. Met deze stap wil ik proberen om komend jaar al mijn persoonlijke records te verpulveren.

Blog 38

In de tussentijd heb ik ook weer een aantal wedstrijdjes gedaan zowel op de weg als op de cross. Hierbij heb ik ook bijna tijdens elke wedstrijd het podium weer weten te bereiken. De vorm begint weer terug te komen. De dag voor kerst (morgen) zal ik van start gaan op de cross in Appelscha. Dit zal voorlopig ook de laatste wedstrijd voor me zijn. Hierna volgt een periode waarbij ik me volledig ga richten op de trainingen en dan zoek ik voor begin februari nog een aantal wedstrijden uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s