Stress.

Velen die mij persoonlijk kennen en die mij volgen op instagram hebben het vast al wat mee gekregen. De laatste tijd zit ik niet zo heel goed in mijn vel. De laatste wedstrijden lopen voor geen meter, ik heb geen zin meer om te trainen en ben vooral niet fit.  Onlangs heb ik ook de keuze gemaakt om te gaan stoppen bij mijn huidige werkgever.

Blog 36

Weg bij mijn huidige werkgever.

Dit mede omdat ik mij niet meer gelukkig voel in mijn werk en mij niet meer kan motiveren om meerdere redenen. Omdat mijn werkgever niet mee wil werken aan mijn aangevraagde ouderschaps-verlof heb ik onder andere nogal veel stress gekregen. Graag zou ik minder willen werken om meer tijd vrij te kunnen maken voor mijn dochter. De tijd die zij ook verdiend. Ook onregelmatige werktijden en geen waardering voor mijn werk heeft mij doen besluiten om mijn huidige werk op te gaan zeggen. De stress die ik hierdoor heb geleden heeft ook een behoorlijke impact gehad op mijn vorm. Sinds begin augustus heb ik weinig motivatie om te trainen en voel ik me ook steeds moe.

Tilburg Ten Miles.

Zo ben ik nog wel aan de start van de Tilburg Ten Miles verschenen. Een nieuwe PR op de 16,1km had normaal gesproken heel logisch geweest.  Nu kon ik na 7km niet eens meer onder de 3:20 lopen. De benen wouden totaal niet en een nieuwe PR zat er niet meer in.  Na 3 rustdagen heb ik ook niet heel veel meer gedaan. Waar ik voorheen weken van 100/130km kon maken haal ik nu soms de 40 kilometer niet meer. Vorige week vrijdag had ik graag willen starten tijdens de laatste Trackmeeting in Wageningen om een 5000M te gaan lopen. drie dagen ervoor had ik al besloten dat het zinloos is om daar te gaan starten. Reden niet fit genoeg en veel te weinig getraind.

Singelloop en Eindhoven.

Nu heb ik nog twee wedstrijden op het programma staan. Zowel de Singelloop in Utrecht en de halve marathon in Eindhoven. Deze week voel ik me wel weer energieker en kan ik dan ook weer wat meer omvang gaan maken. Trainingen gaan tot nu toe ook weer zoals gewenst.

Of ik tijdens deze twee wedstrijden op mijn niveau kan lopen is een grote vraag… Op dit moment heb ik de rust in mijzelf wel weer even gevonden en kan ik na 14 oktober genieten van drie weken totale looprust! Daarna zal ik gaan kijken op welke wedstrijden ik mij in het begin van 2019 ga richten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s