Eiwit.nl!

Blog 22

De afgelopen weken heb ik even niet zo heel veel van mij laten horen.  Naast het sporten moet ik natuurlijk ook gewoon werken en de afgelopen weken had dit even een grotere prioriteit dan het hardlopen. Helaas viel dit ook direct te merken in de laatst wedstrijd die ik gelopen heb. Voor mijn laatste wedstrijd was ik veel te vermoeid. Van te voren had ik dit kunnen weten maar ik heb ook plezier in het lopen van wedstrijden dus ben daarom ook gewoon gestart. Maar gelukkig heb ik vanaf vorige week alles weer goed kunnen oppakken en is mijn voorbereiding op de 5000M die ik vrijdag ik Wageningen ga lopen beter gegaan. Ik heb meer geslapen en ook meer vrij tijd gehad en mijn training weer prima kunnen uitvoeren zonder dat ik me te vermoeid voelde. Ook heb ik in de laatste weken gebruik mogen maken van de proteïne van Eiwit.nl

Dit wil je als duursporter natuurlijk hebben!

Sinds ik aan hardlopen doe gebruik ik ook proteïne als voedingssupplement. Dit als aanvulling op mijn dagelijkse voeding om zo sneller te herstellen. Na meerdere merken geprobeerd te hebben kwam ik onlangs tot ontdekking dan Eiwit.nl proteïne heeft ontwikkeld speciaal voor de duursporter. Het voordeel van de duursport proteïne van Eiwit.nl is dat hier magnesium, vitamine B12, C en D in zit. Dit zorgt voor andere meer energie, behoud van sterke spieren en het aanmaak van rode bloedcellen. Dit wil je als duursporter natuurlijk hebben!

Nu heb ik de vanille smaak onlangs uitgeprobeerd en neem zeker na elke training een scoopje om zo sneller te kunnen herstellen.  In het begin moest ik even aan de smaak wennen. Het is wat minder zoet dan andere merken en daardoor drink het een stuk lekkerder weg. Ook lost deze proteïne heel goed op in melk en blijft er niks in de shake beker liggen waardoor er niks verloren gaat!

’s ochtends drink ik ook graag een smoothie waar ik proteïne aan toevoeg.

– 125 gram aardbeien
– 1 banaan
– 200ML yoghurt
– 1 scoopje proteïne

Ben je benieuwd geworden na de proteïne van Eiwit.nl? Dit is te bestellen via het onderstaande linkje.

https://www.eiwit.nl/product-categorie/sport/eiwit-duursport/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s