Wedstrijdprogramma

LoopLWD2

Na een korte vakantie van een week waar ik vooral heb kunnen genieten van de prachtige prestatie van Tom Dumoulin mocht ik afgelopen week weer aan het werk. Tijdens mijn vakantie heb ik natuurlijk door getraind en heb ik iets meer duurloopjes gedaan dan in een normale trainingsweek. In Norg waren genoeg prachtige bospaadjes waar ik mijn kilometers wel kon maken. Toen ik weer thuis kwam van vakantie kwam ik ook tot ontdekking dat ik wat extra vakantie kilootjes had meegenomen. Gelukkig was dit overtollig gewicht snel weer onder controle en heb ik de afgelopen week een paar prachtige trainingen kunnen afwerken met mijn trainingsmaatjes. Zo heb ik afgelopen zondag op de baan een training afgewerkt van 4x2000M in 6:22, 6:25, 6:22, 6:24 als voorbereiding op de komende wedstrijden.

De komende weken heb ik een aantal wedstrijden op het programma. Aankomende zondag doe ik mee aan de acht van Drachten waar ik zeker een gooi na het podium wil gaan doen. Aan de eind van de maand doe ik mee aan de Stadsloop in Appingedam waar ik een aanval wil gaan doen op mijn persoonlijk record op de 10 kilometer. In de twee weken die daarna volgen doe ik meer aan twee baanwedstrijden met als doel om weer een prima 5000 meter te lopen.

De trainingen gaan prima de laatste tijd en de vorm lijkt dan ook weer helemaal terug te zijn! Ik hou jullie dan ook zeker weer op de hoogte 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s