Sponsoren gezocht!

Blog 16

Omdat ik hardlopen als sport graag haalbaar voor mijzelf wil houden ben ik opzoek naar sponsoren voor mijn kleding, schoenen en benodigdheden. Ik zoek betrouwbare partners die mij voor de lange termijn zouden kunnen ondersteunen en passen bij mijn sportieve visie.

Voordat ik mijn stap naar de marathon wil leggen wil ik eerst mijn basis vergroten en mijzelf zoveel mogelijk verbeteren op de kortere afstanden. Daarom bestaat mijn wedstrijdschema voornamelijk ook wedstrijden tussen de 5 en 10 kilometer in het komende seizoen. In de winter komt de focus meer de liggen op wat langere afstanden en de cross.  Mijn doel is dan ook om op langere termijn de aansluiting te vinden bij de (sub)top op de langere afstanden.

Wat verbruik ik per jaar?
Ik verbruik per jaar circa 6 tot 8 paar schoenen, 12 paar sokken, flink wat kleding. Daarnaast maak ik circa 3500 kilometer in de auto om naar wedstrijden te rijden en ga 2/3 keer per jaar op een trainingsstage.

Mogelijkheden die ik kan bieden:

– Bedrukking op mijn wedstrijd en trainingskleding.
– Eventueel logo bedruk op mijn auto.
– Vermelding op de website.
– Vermelding en reclame op sociale media. (Facebook, Twitter en Instagram)
– Andere vormen van tegenprestatie’s zijn nader overeen te komen.

Ben jij of ken jij iemand die mij mij wil helpen om mijn sportieve prestaties te ondersteunen? Dan kan je eventueel via het contact formulier contact met mij opnemen. Ook via Facebook of een berichtje sturen naar mijn telefoon is prima.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s