De Sub 1:10 (deel 2 het vervolg… )

Onderhand is de Venloop alweer meer dan twee weken geleden. Mijn doel was daar om onder de 1:10 te lopen en zoals velen al weten kwam mijn eindtijd niet eens in de buurt van een 1:10. Tijd om er wakker van te liggen heb ik niet. En heb de wedstrijd voor mijzelf dan ook goed geëvalueerd. Wat ging er hier mis? De reden is voor mij duidelijk en ben dan ook niet getreurd. Op korte termijn plan ik geen halve marathon dit omdat ik voorlopig de verbetering wil gaan leggen op snelheid en kracht.

Cascaderun1

Afgelopen zondag heb ik dan ook nog meegedaan aan de CascadeRun in Hoogeveen. Van tevoren had ik verwacht dat ik wat meer snelheid wat verloren door de afgelopen wedstrijden waar ik nog niet helemaal van hersteld was. Maar ondanks dat de temperatuur aan de hogere kant was viel me dit reuze mee. Met een tijd van 26:25 over 5 Engelse mijlen ben ik dan ook zeker blij. Eindelijk weer een wedstrijd die lekker loopt. En met een tweede plaats in de business run met team Run2Day ben ik ook blij mee.

De komende tijd ligt de focus dus op de kortere wedstrijden. Hierin loop ik verschillende afstanden tussen de 1500 meter en 10 kilometer. De planning qua wedstrijden is nog niet rond hierover plaats ik op termijn meer.

Omdat ik graag de sport financieel haalbaar voor mijzelf wil houden ben ik opzoek naar een nieuwe sponsor voor mijn kleding en schoenen en benodigdheden. Hierin zoek ik een betrouwbare partner die mij voor de lange termijn zou kunnen ondersteunen. Natuurlijk zou ik hiervoor ook het één en ander voor je terug kunnen doen. Ben jij of ken jij iemand die mij wil helpen met mij wil helpen om mijn sportieve prestaties te ondersteunen. Dan kan je eventueel via het contact formulier contact met mij opnemen of via Facebook of op mijn telefoon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s