Op naar Portugal

Dit is mijn laatste blog van 2016. Een prachtig jaar komt alweer ten einde. 16 pr’s zijn er dit jaar weer gesneuveld en in mijn laatste wedstrijd van dit jaar heb ik mogen zegevieren. Of ik volgend jaar weer 16 keer mijn pr kan verbeteren lijkt mij onwaarschijnlijk. Minder wedstrijden en meer trainen richting piek momenten.blog-8

Zo heb ik na de Warandeloop wat meer interval trainingen gedaan om mijn snelheid te verhogen richting de Egmond halve marathon. In de cross van afgelopen zondag kon ik al merken dat ik hier profijt van heb gehad. De hogere tempo’s kon ik gemakkelijk verdragen en dit resulteerde dan ook in een overwinning op de cross. Vanaf maandag ochtend vertrek ik naar Portugal om mij nog een kleine 12 dagen specifiek voor te bereiden op de Egmond halve marathon. Ook is dit een goed moment om even te genieten van een andere omgeving en even goed tot rust te komen.

Bij deze wens ik ook iedereen fijne feestdagen en een gezond en vooral sportieve 2017 toe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s