Nieuwe sponsor

blog-7

Na twee jaar ga ik afscheid nemen van mijn sponsor Run2Day Leeuwarden. Hierbij wil ik ook graag René Swart van Run2Day Leeuwarden bedanken voor het vertrouwen in mij! In deze periode heb ik meer dan 25 keer mijn persoonlijke records verbeterd. Waarvan ik in het afgelopen jaar maar liefst 16 pr’s heb gelopen. Van 36:01 naar 32:54 op de 10 kilometer en 1:20:02 naar 1:11:30 op de halve marathon. De afgelopen twee jaar heb ik met trots gelopen in de kleding verzorgd door Run2Day Leeuwarden.

Vanaf januari mag ik op de schoenen van Saucony lopen! Voor het komende jaar mag ik Saucony met trots welkom heten als mijn kleding en schoenen sponsor. Samen met Saucony ga ik proberen om de stijgende lijn door te blijven zetten en ga ik mijn eerste wedstrijd van 2017 lopen tijdens de Saucony Egmond halve marathon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s