Welkom Fysio 058!

Sinds een maand mag ik Fysio 058 welkom heten als sponsor. Naast het faciliteren van de krachttraining gaat Fysio 058 mij actief begeleiden in de krachttraining om zo komend seizoen nog sterker te worden. Fysio 058 is meer dan een fysio praktijk, bij Fysio 058 doen ze meer voor de patiënt dan dat ik bij elke andBlog 4.jpgere fysio praktijk heb meegemaakt. Afgelopen jaar had ik een ingegroeide teennagel waar ik veel te lang mee had door gelopen. Zolang dat ik uiteindelijk een blessure aan mijn knie kreeg. Tijdens de blessure ben ik in contact gekomen met Rutger van Fysio 058 en heb hier een dry needling behandeling ondergaan. Tussen de behandelingen door kon ik toch nog redelijk door trainen. In de tussentijd heb ik hier ook aan mijn core stability en kracht gewerkt wat mede resulteerde in 16 persoonlijke records in één seizoen! Nu wil Fysio 058 mij ook helpen om mij een betere atleet te maken en te werken aan mijn droom om een marathon onder de 2:20 te lopen! Bij Fysio 058 kun je terecht voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, dry needling, krachtraining, core stability cursussen en techniektraining voor lopers.

Ben je nieuwsgierig geworden neem dan eens een kijkje op de website van Fysio 058

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s