Cross seizoen 16/17

Na twee weken relatieve rust is het tijd voor een korte update. Vanochtend ben ik gestart met mijn voorbereiding op het cross seizoen. Dit seizoen ga ik een aantal crossen lopen waarbij ik de Warandeloop en de Abdijcross heb uitgekozen als mijn hoofdwedstrijden. Het doel voor mij tijdens het korte cross seizoen is vooral om sterker te worden en te werken aan mijn uithoudingsvermogen. Met veel krachttraining, duurlopen en een lagere tempo in mijn intervaltraining wil ik een goede basis leggen voor de voorjaars-wedstrijden.

 

Zaterdag 29 oktober AVD Cross (Dwingeloo)
Zondag 27 november Warandeloop (Tilburg)

Zondag 18 december Verhoeve groen cross (Appelscha)
Zondag 15 januari Abdijcross (Kerkrade)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s